Beduin sátor

Afrika nomád beduinjainak sátra ihlette ezt a rendkívül strapabíró ponyvával rendelkező szerkezetet. Kerti partikhoz, erdei esküvőkhöz, illetve minden olyan rendezvényhez ajánljuk, ahol fontos, hogy a vendégek a naptól és esőtől védve legyenek, de mégis megmaradjon a szabad tér élménye.

  • Alapterület: 150 vagy 300 nm (megközelítőleg 10×15 vagy 15×20 m)
  • 100%-ban vízálló
  • Sűrű szövésnek köszönhetően kellemes árnyékot biztosít a ponyva
  • Szín: bézs
  • Csúcsmagasság:  max. 4 m
  • Oldalmagasság: tetszőleges

A sátor alá – külön kérésre – padlót tudunk biztosítani.

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Kategória:

Leírás

Az árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t!

A sátor építéséhez szükséges, hogy a teherautóink szabadon behajthassanak a területre, tereptárgy, növényzet nem zavarhatja a munkánkat. A sátor fölött nem lehet elektromos vezeték, belógó fa. Ezek vihar esetén veszélyt jelenthetnek, mely komoly sérüléssel járhatnak. A sátor építési helyének méreteiről előzetes egyeztetés szükséges! Amennyiben a teherautóról nem tudunk rögtön a helyszínre lepakolni, akkor cégünk extra díjat számolhat fel. Az építéshez áramra szükségünk lehet, melynek biztosítása a megrendelő feladata. A megrendelőnek kötelessége betartani a helyi tűzvédelmi szabályokat.

FONTOS! Az egyedi árajánlatos termékeket nem tudja a kosárba helyezni, amennyiben ilyen eszközök felől érdeklődik (pl. rendezvénysátrak), kérjük írjon levelet, vagy, ha más terméket is rendel akkor a megjegyzés rovatba jelölve meg a pontos eszköz és méretigényt. Köszönjük